Nora Pentru Mama 3 (Kanal D) – Final de saptamana… 7 februarie 2009

8 02 2009

Pentru comentarii.


Acțiuni

Information

72 responses

8 02 2009
Gabriel Stanciulescu

Se supara cineva – in afara de Dl. Mihai , sotul Dnei. Ildiko ….daca vreau sa intru in casa pentru ….Dna. Ildiko ? ( hahahaha! )…. Se poate asa ceva , este prevazut in regulament ?
Bravo , Alexandru !

8 02 2009
Ella2009

Sint foarte contrariata de ce se intimpla in csa nora pt mama.Asistam la un circ de doi bani.Trebuie sa recunoastem ca fiecare concurent care a venit la aceasta emisiune are un scop bine definit,fetele au venit pentru imagine,cele mai indraznete pt a cisatigapremiul care are o miza destul de mare,apoi daca totusi pe buna dreptate au cu cine sa faca un cuplu adevarat.
Toti baietii au venit pt,premiu exc.Catalin.Mamele fac tot circul.Totul este o minciunamdar este o vorba :minte-ma dar minte-ma frumos.Nu mai sint mame ca d,na Emilia,Mihaela.Dorina si cele doua doamne Elena,Fete precumCarmen,Alexandra.Tatiana,Ema, Monica nici baieti precum Cristian,Aurutu,Ionut,Andrei,Dragos ‘i romanticul Bogdan.Doresc in contunuare mult succes d,nei Lucica.Stefana ,ioana di fetelor Roxana,Alina si Violeta pacat ca a iesit din casa Valentina, succes si baietilor Ionut,Catalin si Mihai

8 02 2009
vasalik si marioara

andreea si stela sunt preferatele mele si ale marioarei. violeta este o profitoare si vrea doar pula de la ala ceea ce vrea si marioara. dona lu si donu catalin nu-si au locul in acest concurs,ei au venit doar pentru vedetism si a fost o nesimtita ea cu doana ioana k au eliminato pe mihaela si au despartit un cuplu foarte reusit. stefan este mai rau dekat o femeie pt ca barfeste in casa baietilor pe toata lumea dar pe el nu se vede si nici macar nu stie sa traga apa la wc.

8 02 2009
theangelanca

Cine a iesit din casa?

8 02 2009
ELENA 2009

NU-MI PLACE D-NA STELA DELQC SI NICI STEFAN SE DAU CEIA CE NU SUNT IMI PLACE D-NA LUCICA IN SFIRSIT SI-A GASIT D-NA STELA NASUL DINTRE FETE IMI PLAC ROXANA ALINA VIOLETA SI GEORGIANA NU-MI PLACE ANDREEA CA-I APARA PREA MULT PE CEI DOI STELA SI STEFAN DESI NU AU DREPTATE .DORESC MULT SUCCES LUI VIO SI LUI MARIUS CHIAR SE IUBESC SI NU CRED CA AR FACIO PENTRU BANI ,PENTRU BANI SUNT STELA SI STEFAN IAR ANDREEA LE FACE JOCUL.

8 02 2009
D-na Ildiko,Alexandru

D-na Ildiko,am auzit la seara eliminarilor din sambata seara 7februarie2009,ca sotul Mihai a fost suparst asa de tare incat aspus ca vrea sa divorteze.
Va rog d-na Ildiko,sa va deschideti ochii foarte bine acum la inceput,ca daca pana la anii astia ai dansuluisi 27 de ani de cand va cunoasteti impreuna,nu aavut incredere in dumneavoastra nu o sa aiba nici odata si nici nu osa se schimbe nici odata,si mai bine divortati acum decat mai tarziu.
D-na Ildiko,va rog sa aveti grija de cei 3copiii ai dumneavoastra ca pana acum.
Alexandru,te rog sa fii cuminte si sa nu te certi cu concurentii pentru ca Mihaela,daca te iubeste cu adevarat te asteapta afara si sa nu te iei dupa toate discutiile pe care le auzi.Daca te vei casatorii cu Mihaela te rog sa ai grija de ea ca de ochii din cap.
Eu iti dau un sfat de mama ca si eu am doua fete casatorite,una de 18 ani
si una de 15ani si 2 nepotei,care imi sunt toti dragi ca lumina ochilor.
Ana,din Dej

8 02 2009
RONNA

Ma dezamagit show-ul de sambata,sa scos ce este mai urat,nu ne intereseaza sa vedem cearta vesnica intre Stela si restul mamelor si a fetelor,ati scos ce era mai frumos Valentina, ca sa fim seriosi mai sunt fete dragute?Vreti sa aduce-ti din nou pe Mihaela care ne da lectii de psihologie?O data ce ati scos-o afara sa ramana afara,fiti siguri ca ve-ti face rating[daca asta se doreste]si fara ea,iar Alex daca vrea neaparat poate pleca nu est tinut cu forta,doar vin si eliminari de baieti.Ildiko sa facut de ras cu sotul ,gelozie, sa fim seriosi la anii lor?Aduce-ti ceva nou si proaspat in casa,ca de cele vazute sincer sa cam serbezit gura.

8 02 2009
mihaela

As dori Gabriela sa sa nu mai dea tonul discutiilor. sa aibe alta tema de dezbatut, tema matrimoniala, nu ce lasa la baie, la bucatarie,e rusinos, e circ curat, e pacat de uni concurenti k iau parte la birfe fara sa vrea,A ndreea imi place,stefan-nu trebuia sa spuna grosolania d-nei lucica, Alex imi place mult si doresc sa fie cu mihaela,d-na ildiko e de coma, mor dupa dinsa-e de o sinceritate dezarmanta.Va rog /vrem sa vedem ce fac cuplurile, lasati-le in colo de certuri,va pup

8 02 2009
Ana din Dej

D-na Lucica, de cand a intrat in casa,face numai cearta atat cu fetela cat si cu mamele si nu recunoaste de tot ce spune si ce discuta cu Catalin,ca pe materiale se vede tot.
D-na Lucica a atras-o pe Ioana de partea dansei desi inainte de aintra Lucica erau
bune restul mamelor.
In seara eliminarilor,7 februarie 2009, Catalin nu a recunoscut ce a vorbit in bucatarie:Marius era la masa si manca,Ionut era in baie, iar Catalin se plimba pe langa masa si vorbea de Valentina cu cei doi.Cand a fost intrebat de d-na Gabriela,el nu a recunoscut,dar la altii el si mama lui au pretentia de a recunoaste unele discutii,desii ca pe material se vede clar ceea ce a vorbit cu Marius mai mult.
Ioana nu a avut dreptate cu statul pe canapea,daca era o mama adevarata si putin mai desteapta nu proceda asa.
Cand a mers Andreea si s-a pus pe canapea era singura lungita pe canapea.
Apoi a venit Violeta si Alina,dar ea nu a inteles sa isi traga picioarele de sub Andreea.
Daca este o femeie si o mama buna cum se arata,trebuia sa isi lase picioarele jos si sa ii faca loc Andreei.
Le iubesc pe mamele Stela,Ildiko si Stefana.

8 02 2009
Cristina

Nu vreau sa scriu nici o parerea rea despre emisiune. Asta pentru ca e pacat de organizatori. Mi-ar fi placut sa fiu si eu in casa ca si concurenta. Sunt sigura ca m-as fi comportat asa cum ar tb sa se comporte fetele de acolo. Ar fi dragutz daca ar intra fete si baieti noi in casa.

8 02 2009
andreea

Totul a fot un circ.si-au strigat lucruri care trebuiau sa ramana intre ele(igiena)roxana e o fata buna dar nu stiu ce cauta ea acolo.cuplu nu formeaza cu nimeni,parerea nu si-o spune niciodata…andreea e o rebela dar care spune lucrurilor pe nume.violeta o fata usoara,georgiana este destul de calculata,alina se alinta de parca ar avea 14ani(ihhh).D-na ioana sincer nu prea o duce capu,d-na stela o mahalagioaica,sg care e cumpatata e matusa lui mihai.

9 02 2009
marius

EU NU VREAU SA JUDEC PE NIMENI.NU SUNT.EM IN MASURA SA JUDECAM
DAR VREAU SA.MI SPUN PUR SI SIMPLU PAREREA.EU LOCUIESC IN AFARA ROMANIEI SI VA URMARESC CU MARE DRAG ,V.AM URMARIT SI IN CELELALTE EDITII.SAMBATA SEARA A FOST O EDITIE CARE A LASAT DE DORIT FOARTE MULT.SA SE AJUNGA SA SE VORBEASCA DESPRE CINE MERGE LA TOALETA DE CATE ORI MERGE SI CE FACE ACOLO DEJA SE TRECE MASURA BUNULUI SIMPT FATA DE NOI TELESPECTATORII DUMNEAVOASTRA SI AI CANALULUI DUMNEAVOASTRA.CRED CA AR TREBUI CA ACESTE PROBLEME SA LE REZOLVE CONCURENTII IN AFARA EMISIUNILOR.IN EMISIUNI SUNT LUCRURI MULT MAI FRUMOASE DE SPUS
CRED CA FAC SI CEVA CE SE POATE PRETUI.NU NUMAI MIZERIILE ASTE.SA VOPBITI DESPRE CUPLURI CARE CRED CA.S CELE MAI IMPORTANTE IN ACEST SHOU.SI NU DESPRE NEMULTUMIRILE MAMELOR PENTRU CA MAMELE LA SFARSITUL SHOW.LUI VOR MERGE LA ELE ACASA,DAR VREUN CUPLU POATE ISI INCEP VIATA IMPREUNA SI SA STIE CUM TREBUIE SA PORNEASCA IN VIATA.ASI FI TARE BUCUROASA DACA ATI CITI MESAJUL MEU.MA NUMESC MIRELA SI VA UREZ MULT SUCCES PE MAI DEPARTE.

9 02 2009
misspansi

Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar de cand a intrat in casa doamna Lucica si Catalin lucrurile au luat o intorsatura, din pacate negativa.Doamna
Lucica e mereu pusa pe harta si spune lucruri de care ar trebui sa se rusineze.Are mereu treaba cu alte cupluri si il face pe Stefan balerin dar nu se uita la copilul dansei a carui educatie lasa de dorit(scuipa in chiuveta).Mi-e sila de acest duo.Doamna Lucica povesteste despre masina pe care
si-a propus Catalin sa si-o cumpere…ma intreb oare de ce nu au trecut pe la stomatolog inainte de a aparea pe plasma….(vorba dansei).Zice de doamna ldiko si de domnul Mihai ca sunt personaje de comedie?..apoi mai mare circ decat ei cine face in acea casa.Acest duonu stie sa piarda ,asta dovedind-o in momentul in care Mihaela a refuzat sa ii dea sansa lui Catalin de a o cunoaste.Cred ca locul lor nu este acolo.Consider ca cel mai matur baiat din casa este Alexandru care a stiut sa treaca peste multe situatii neplacute si mi-ar parea bine sa aflu ca dupa iesirea din casa el va fi alaturi de Mihaela….fiind cel mai frumos cuplu din casa…dar sa nu uitam de Andreea si Stefan.Andreea esti o scumpa ,imi place tare mult de tine. Despre Giorgiana si Mihai sa o tina tot asa ,sunt tare draguti si cred ca se potrivesc in schimb as vrea ca doamna Stefana sa le tina mai mult partea pentru ca ei sunt scopul dansei in acest concurs.Despre trio-ul doamna Ioana,Marian si Violeta cred ca nu imi gasesc cuvintele potrivite asa cum nici ei nu pot lega mai mult de doua vorbe si acelea fara sens insa nu as vrea sa jignesc si apoi sa o dau cotita sau cum spun dansii:”asa am simtit in momentul acela”.Ma dispera acest gen de oameni care de fapt nu au in mintea lor decat marele premiu…Ar fi mai multe de spus dar ma opresc aici.De foarte mult timp am incercat sa intru in direct dar din pacate nu am reusit.Doamna Gabriela sunteti o dulceata de femeie.

9 02 2009
bia

bine ca a iesit valentina din casa…nu o suportam…femeie de 2 bani….jarteaua mizlului

9 02 2009
lucia

doresc sa va atrag atentia ca v ati purtat urat cu mihaita!a ti ras de el cand era antradevar bonav!a a avut o cadere nervoasa poate el are probleme de sanatate si nu stie?de ce va bateti joc de sufletul oamenilor?

9 02 2009
bubulina

am ajuns la o singura concluzie.toti,dar absolut toti au venit pentru imagine si bani.sunt dezgustata.primele doua serii de npm au fost cu mult mai bune decat seria aceasta in care nu vezi decat certuri si prefacuti.in celelalte serii chiar se vedea ca exista si iubire si se sufera din iubire .aici nu se vede asa ceva .pacat.ar trebui totusi sa mai intre concurenti care chiar cauta sa fie iubiti si sa iubeasca.poate se mai poate salva ceva din em asta.

9 02 2009
BM DOINA

Penibila emisiune ! Mai ales ca doamna Gabriela contribuie din plin la penibilitate. Nu pot sa cred ce vad la acest show ! Oare realizatorii programului sunt de acord cu aceasta campanie pro Lucica, pro Catalin, pro Marian si pro Ioana , si anti Stela , anti Stefan si anti Mihai ?
Doamna Gabriela a uitat ca trebuie sa fie impartiala chiar daca are gusturi si preferinte indoielnice pentru majoritatea telespectatorilor ?
Sau asta este politica postului ? Nu cred ca un om cu scaun la cap o poate vota pe Lucica sau pe retardata de Ioana !
Pacat de emisiune cu asa prezentatoare!

9 02 2009
valy

sunt de acord si eu ca nora pt mama seria 3 a devenit un circ in toata regula, de la aceste mame nu prea au fetele ce invata…..e diferenta intre dna lucica, dna stefana, ioana care sunt totusi femei onorabile, cu capul pe umeri.Pe cand stela e imbacsita de ura, invidie,rautate si nu realizeaza ca poate tocmai din cauza acestor trasaturi sau defecte,cum vreti sa le spuneti,nu avut parte de o familie .si de fericirea pe care fiecare dintre noi o meritam.Mi-e dor de dna Mihaela, Dorina,Emilia,de bunica si dna Maria de la care am invatat multe lucruri frumoase.ce baieti au fost in seriile trecute!Razvan, Bogdan,Cristian si ce fete…………….acum , ma mir ca inca nu se sesizeaza CNA-ul cu privire la atitudinea concurentilor,la limbajul lor. Nici Gabi nu mai modereaza conflictele ci le inteteste si se vede de la o posta ca favorizeaza unii concurenti.Nu mai departe, sambata a citit doar mesaje favorabile pt unii si defavorabile doar pt altii cand pe forum mesajele sunt si bune sirele in egala masura pt toti concurentii.PACAT

11 02 2009
doyna

Incercati sa evitati intrebarile care duc la acelasi rezultat,adica”cearta”,nu mai rascoliti trecutul.Daca in casa se incearca o conciliere din partea concurentilor lasatii sa se linisteasca.Totusi nici ei nu sunt in stare sasi controleze iesirile ceea ce le afecteaza imaginea

11 02 2009
francesca

gabriela esti cea mai frumoasa din acceasta emisiune ildiko nustiu la ce te-ai castorit cum poti accepata atitea jignir cind a fost in luna de miere mai bn singura decit cu un astfel de om va vazut o tara intreaga

11 02 2009
francesca

imi pl cind se cearta lucica cu stela se supara cind lucica zice de catalin ca se `potriveste cu andreea

11 02 2009
anonim

nu gasesc poze cu baieti

12 02 2009
anonim

dar ce sa se salveze bubulina nu vezi ca toti se cearta acolo in casa zici ca ne uitam la circ nu tin cont ca sunt filmati

12 02 2009
ana

de unde se iau voturile astea ptr.concurenti ca la eliminari nu corespund cu cele votate pe net

12 02 2009
ana

daca stam si judecam drept si cinstit,toti concurentii au venit pentru premiu,sa nu mai spuna ei ca au venit ptr.a-si cauta perechea,acea pereche care face show-ul cel mai interesant,(precum dragos si tatiana de la npm-2),aceia vor cistiga si dupa ce ies afara divorteaza si impart banii.Gabriela as dori in emisiuni sa mai spui despre cuplul ionut si mihaela ceau mai facut,multumesc

12 02 2009
ady

Mi-a placut nora mama 1 si 2.La nora pt mama 3 este o mahala.mamele paralele cu realitatea si fetele in aer(aeriene).Mihaela este super.Pacat de ea.Violeta este o actrita care isi stie rolul foatre bine,lucica este vampirul casei care suge sangele concurentilor,Stefan ca un guz,iar mama sa Stela e ca o umbra de om.

15 02 2009
ana

asa e ady,lucica parca e un vampir ,eu am numit-o ceauseasca

16 02 2009
monica

dute ildiko de unde ai venit ca acolo iti este locul printre……………………cei ca tine

16 02 2009
monica

vai de mihaela daca o sa fie nora ta dute dute dute dute…….

16 02 2009
aurelia suceava

ildiko vrea sa o dea afara pe violeta si de asta reactioneaza asa este o strategie a ei, rusine sa i fie lui baba aia ildiko molfaie cauciuc molf molf, numai gura si pumnul de ea sparge i fata dai in gura lui stela nu avem ce invata de la asa personaje rusine in huci cu voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 02 2009
timea

Sincer nu stiu ce sa spun…Lucica e mereu pe hata…se da mare dar din fata televizorului sincer e tare enervanta…la nunta lui Ildiko purta o rochita de fata mare si isi arata picioarele ca o femeie de nimic cand povestea cu fiul ei…Catalin e pierdut:)) rade ca prostu:))
Ansreea…ea e tare…imi place sincer,dar nu cred ca Stefan e pentru ea.Ildiko e proasta rau….decand am vazut-o cum avb cu Ionana cred ca e o femeie de nimic!! Ioana nu te lasa!!! zile lucruriilor pe nume,,,,Violete e o fetita care nu e buna de nimic….mai are d invatat iar Marius…sas nici nu mai vb!!!
Alexandru e ok se vede ca o iubeste pe Mihaela…
Va pup….

17 02 2009
alina

d-na stela flaconete sa mor io ce tare a fost d-na ildiko batausa dau dreaku are un tic de proasta si andreea are o limba rita si mai bn e sa se imprieteneasca cu alina catalin violeta marin si sa il lase pe stefan are o fata de mamut zici ca este mafiot andreea imi pare rau de tne daca mai stai cu stefan iti vei distruge viata uite cu catalin este mai bne draga nu iti zic de rau tu mihai mai bn ca a iesit georgina sa dat de partea andreei si era ca o proasta blanda blanda dar sireata a naibi mai bne ca a iesit si va rog frumos doamna gabriela cristea toader va rog descalificatio pe d-na ildiko este prea violenta si la emisiunea aceeea cand sa u certata cand trebuia sa plece concurenti la munte sa uitat si fartele meu mai mik deci va rog frumoo limbajul mai frumos ca nu ati venit aici la balamuc este un swou si este totusi un concurs trebuie sa respecti consecintele este foarte bn eca a intrat gratiana ac sar combian cu catalin desigur daca nu ar avea prieten

17 02 2009
alina

sunt toate niste proaste si dna luciac are dreptate foarte mulat intrun concurs trebuei niste oameni civilizati de exemplu:d-na lucia catalin ionut gratiana si alian si violeta si d-an iaoan dar marian unpikutz sa se controleze si este totul bne

17 02 2009
alina

dna stela cateaua noastar latra si musca duten pual mea in cusca

17 02 2009
alina

auziti dar pe calculator nu poti sa votezi ??????imi putei trimite cm pot sa votez dar nu pe telefon

17 02 2009
alina

ana cum ai votat pe net zi si mie te rogg :*:*:*:*:*:*:X:X:X:X: ……..?????

17 02 2009
alina

roxana este cea mai buan …

19 02 2009
anca andreea

am ramas fara cuvinte …emisiunea aceasta nu o prea urmaresc deoarece nu-mi place ce vad, nu am nimic de invatat de la asemenea mame ,am urmarit cu sufletul la gura npm1,2 ,dar de data aceasta lasa de dorit,dintre fete le apreciez pe:giorgiana si roxana cred ca sunt cu capul pe umeri ,imi placea si mihaela ..pacat ca a fost elimiata .le doresc succes concurentilor pt a castiga marele premiu asta e scopul lor…oricum nu tin cont de nimic se vede clar ca pt asta au intrat..pacat .

19 02 2009
ady ropan

roxana esti o scumpaaaa imi place mult de tine …frumusete si gingasieeee pooooop

21 02 2009
ana

abia astept sa vad diseara pe cine mai elimina,dar de multe ori adorm,e f. plictisitor cu acesti concurenti,care nu stiu decit sa se certe,oare ei stiu ce e sa te indragostesti sau abia asteapta sa vada cind se termina emisiunea si sa vada cine cistiga,ca doar ptr. bani au venit in acest concurs

23 02 2009
nikoleta

eu o plac foarte tare pe Andreea eu cred k ia va fii cea care va castiga …………o iubesc si sa o tina tot asa……………si dm Lucica este un pion bun da un pic de piper in concurs daca nu ar fii nu sar mai face scandal……….e fb asa …….va urez la mai mare:*:*:*:*:

23 02 2009
zimniceanka

Un show dramatic , o emisiune de tot rasul … Acesti oameni ( deca ii poti numi oameni ) sunt prizonierii propriilor pretentii… Unii spun ca stau inchisi si d’aia sunt stresati , altii reproseaza celorlalti ca au venit dupa bani , dar nimeni nu a venit pentru a-si gasi ursitul !!!! Astia sunt in stare sa se sfasie ca hienele , mai ales cand ” doamna ” Lucica isi vara coada ca si Sarsaila in orice imprejurare , tragandu-l dupa ea si pe fanfaronul de fiu – sau , care se da mare invatat , mare „barbat „…. Lucica si Catalin pentru ce sunt in acest concurs???!!!
Saracul de el , nu are nici o opinie proprie , nu are nici un Dumnezeu … La varsta lui sa nu stii de ce traiesti pe acest pamant …. El nu stie sa spuna decat ca are o meserie , ca cheama in judecata , sa faca ochi dulci maica – si si sa-si linga botul scotandu-si limba cand vrea sa para istet…

24 02 2009
romeo

babele frustate admira un personaj penibil,josnic,care face eforturi sa se stapaneasca numai ca sa faca impresie si sa ajunga in finala ca este o „doamna”. Daca asa arata o doamna ca Lucica,inseamna ca este adevarat ca valorile sunt invers,iar fiul ei Catalin,daca ai putine cunostinte de psihologie,constati ca acest individ este oligofren,obraznic si mai mult decat atat,daca a ajuns la varsta asta si nu s-a insurat,inseamna ca are o mare problema psihica si sexuala,la care o mare contributie o are Lucica. Aceasta emisiune este de toata jena si ar trebui desfiintata.

27 02 2009
cornelia

sunteti penibili a-ti facut sex la munte violeta de aceea te-ai suparat cand el a spus NIMIC

28 02 2009
aurelia

alina sper ca teai hotarit sa spui odata adevarul pt ca noi de aksa il merita ca sa putem sa te sustinem mai departe marius si violeta nui mai dati atita atentie lui doamna lucica se vede ca a luato rau de tot pe aratura sper ca intelegeti ce spun si catalin e un mitocan e gelo pe toata lumea din ksa fiindca daca ar fi avut un cuplu nu ar fi reactionat asa doamna ioana sa fie mai atenta cu cn vb de acum incolo doamna stela si doamna ildico se pare ca sau dat de partea violetei sia lui marius imi place ca sau mai potolit cu cearta roxana ar trebui sa se duca sa discute cu alina chiar daca alina nu vrea roxana sa insiste mai mult pt ca stiu sigur ca pina la urma se va afla adevarul si poate se vor impaca pacat de prietenia lor.

1 03 2009
andreea

andreea e cea ma tare fata din casa si daca nu ar fi ea nimic nu ar mai avea farmec. nici macar o fata nu se poate compara cu frumusetea si inteligenta ei. ea este un inger coborat din cer.”cerul a plans fiindca a pierdut ce mai frumos inger” acest proverb i se potriveste andreei.daca pleaca ea, emisiunea nora pentru mama 3 ar fi cea mai naspa emisiune. asa ca aveti grija toti cum va comportati cu un inger. ingerii au un sfert di puterea lui Dumnezeu.

1 03 2009
iuli

imi place mult andreea,e cea mai tare.un singur sfat pentru ea.credema frumusete ,stefan nu te merita se vede ca este un maimutoi si ii place mult barfa.seamana cu masa.te rog fii putin pretentioasa cauta un baiat care sa te merite,un baiat destept ca tine. stefan este si de alta religie.acum te place?dar cand o dorea decat pe roxana?tu de ce nu existai pt el?credema mai mult tu ai vrut aceasta relatie cu stefan ,el cu siguranta sta langa tine pt bani.

3 03 2009
denisa

ma bucur de roxana iese mireasa saptamani ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,imi place si de alina,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,violeta si marian sunt foarte bn in preuna

3 03 2009
ionela

alina esti o fata foarte frumoasa nu stiu ce nu iti place la ionut.

3 03 2009
maria

eu cred ca alina este f desteapta a sevede ca joaca cu jonut nu stie ce vrea inca nu a uitat pe fostu alex si mihaela se potrivesc dar sa vedem daca parinti ei o sa lasa din cauza p lui

6 03 2009
loredana

este o emisiune frumoasa.roxana si andreea imi plac cel mai mult….lucica nu are nici un scop in casa de cand a intrat multe certuri au fost din cauza ei…doamna ildiko e cea mai tare-)))))

9 03 2009
corina

preferatele mele sant Roxi Alina Vio Lucica iar restu santeti sub or ce critica mai ales Andrea si soacrasa si Mihaielanu va mai bagati unde nu va fierbe oala voi va legati de toti din casa mai ales de alina ce aveti frate ati lasato pe D-na Lucica in todeauna gasiti voi ceva de comentat vedetiva de cei de langa voi mai ales tu Andreio esti venita de la mahala mai ales cum vorbesti mai taci din guraia fato si asa mie urat de tine nu am chef ca din cauza ta sa nu -mi vad preferatele tare va este frica ca va da afara Roxi s-u D-na Lucicava rog din suflet datile afara nu le lasati sa castige concursul sa se duca la munca s a ingrasat ca o v–a marian ionut mai ales ionut si catalin sunteti cei mai tari nu va lasati batuti sa castige cine nu merita mihaiela de ce a mai intrat poate poate castiga nu se uita putin la figura ei zici ca e sperietoarepacat de corpu ei vreau sa vad daca se transmite acest mesaj sa se stie ce crede cei care le vad C O R I N A

9 03 2009
corina

alina nu te mai certa cu roxi nu cred ca ti- ar face rau eu cred ca este singura fata de incredere nu da cu picioru la un baiat ca ionut iti spun sicer rar gasesti un baiat sa faca ceia ce face el pentru tine sicer si nu te lasa batuta de acele rautacioase care vor sa te dea peste cap andreia stela si mihaiela

9 03 2009
corina

roxi gandeste de 10 ori inainte sa faci pasu cu acel baiat nu te merita ai vazut ca nici macar nu a vrut sa intre in casa a venit doar sa fie vazuti la T V sa se dea mari

11 03 2009
elena

imi place f mult de doamna lucica si sincer mi-as fi dorit sa am o soacra cum este ea eu nu am avut parte de soacra,de la ea ai ce invata are o experienta de viata si trebuie sa se apere atunci cand este atacata daca ati vazut vorbeste f calm si nu ridica tonul asa cum fac celelalte,doamna stela daca o pot numi doamna nu are nici o treaba in concursul asta este cu nava a gresit trebuia sa se inscrie la emisiune foame de bani daca a urmarit cineva,despre andreea saracuta ea vrea sa fie fetita de cartier se crede intersanta rau dar e chiar penibila,crede ca daca are gura mama sperie lumea e varza.stefan vrea sa para inteligent cateodata scoate niste cuvinte dar care nu au nici un sens nu are bun simt nu stie ce inseamna sa respecte pe cineva mai mare decat el indiferent cu ce iti greseste ar trebui sa porti o conversatie nicidecum sa lovesti si in stanga si in dreapta dar la mintea lui atat poate atat face.ionut este un dulce imi place f mult de el dar cred ca va suferi mult din cauza alinei ea parca a cazut de undeva din cer este atat de naiva asa vrea sa para dar cred ca are ceva de ascuns.catalin imi place si el si mi-ar fi placut sa fie cu roxana,roxana este inteligenta si dupa parerea mea stie ce vrea.a venit sa-si gaseasca jumatatea dar daca nu a gasit nu incurca pe nimeni asa cum fac ceilalti sa fim constienti ca toti au intrat dupa bani cel putin asa cred eu.doamna ioana nu imi displace dar este f moale,inceata parca nu are nici un chef de viata,violeta nu este una din preferatele mele dar nici nu am nimic de spus impotriva ei eu cred ca se iubesc numai ca ea vrea sa faca cam ce vrea.doamna ildiko ma lasa rece cel putin limbajul si comportomantul lasa de dorit,alex nu a fost unul din peferatii mei dar acum sincer chiar imi place de el si credeti-ma la ce parinti are este prea bine educat,sper ca nu sunt prea dura spun ceea ce vad si ce gandesc.despre mihaela nici nu vreau sa scriu pentru ca obosesc pe fruntea ei scrie baniiiiiiiiiii deja se vede cu premiul in mana.mi-a placut mai mult nora pentru mama 2 decat 3 chiar daca si acolo era circ dar aveam si ce vedea,imi placea organizau tot felul de chestii aveau pofta de viata faceau anumite cativitati pe cand aici mananca dorm si se cearta.atat.dati-le fratilor ceva de facut sa mai avem ce vedea si noi pentru ca sigur ati pierdut cam multi telespectatori in ultimul timp.

12 03 2009
veronik

asistam la un circ,nu asa se promoveaza imaginea..

12 03 2009
veronik

imi place f mult roxana,este o fata frumoasa si isi da cu parerea doar atunci cand considera ca este necesara

15 03 2009
miky

DOAMNA LUCICA DAK O POT NUMI DOAMNA , ESTE O TARANCA INCULTA SI FACE SILA LA TOTI CU GURA AIA A EI FARA DINTI , MAI BINE NU AR MAI DESCHIDE GURA CA VOMIT CAND O VAD ,VOI ORGANIZATORII NU VEDETI CE FACE BABA AIA ACOLO CU FISU ALA BATRAN SI STIRB SI EL? ESTE O FEMEIE DE NIMIC SI NUSTIU UNDE ATI GASITO. CINE O VOTEAZA PE EA MEREU? SUNTETI TAMPITI CU TOTI VOI CEI CARE O VOTATI?DAR PE ROXANA CINE O VOTEAZA SI PE EA MEREU? AIA CE MAI CAUTA ACOLO IN CASA? SE CREDE O MARE VEDETA? E VAI DE EA SI ARE NOROC CA O VOTEAZA MATUSISA CARE ARE RELATII LA TELEFONIEA FIXA .

15 03 2009
MIKY IASI

DOAMNA LUCICA ESTE O FEMEIE DE NIMIC DATIO AFARA ODATA K A INTRAT NUMAI SA FACA RAU IN CASA AIA

21 03 2009
diana

imi place de marian e frrumos destept sarmant ca si mama sa nu suport pe catalin si ma-sa imi place de roxana care a plecat imi pare rau d-na lukica este o rea care nu s-a gandit delok l nominalizare

27 03 2009
deea

dati pe alina afara ca e o proasta di toate punctele de vedere nu stie sa scoata pe gura numa prosti ce mai nu stie sa vb da se crede foarte desteapt.mie imi place andreea si roxana sunt niste scumpe

29 03 2009
deea

ce sa zi sambata cu plecarea unei fete la istambul measi fi dorit sa mearga roxana deoare ce merita. ar fi putut fi si ioana da tind cont ca ea a mai fost afara si a stat o perioada destul de lunga.asea ca ramn la roxy da din cauza mamelor si dusmania intre ele nu am mai plecat nimeni si mise pare o rautate iesita di comun. si totusi a mai fost cedare di partea lui doamna stela da ildiko sea aratat dinou colti si nu ma asteptam am fost dezamagit. acum chear cred ca doamna ildiko e destul de rea si ii pare rau de alex care e un baiat deosebit imi place de el. te pup roxana si imi pare sincer rau ca nu ai plecat cu baieti orcum stai departe de doamna ildiko

29 03 2009
iazmina

roxana sa sti ca imi place de tine foarte mult si imi pare rau ca nu ai plecat cu baieti miasi fi dorit.ce sa zic nu ma asteptam de la doamna ildiko mai repede de la doamna stela ce sa zic stai departe de femeia aia ca chear ii rea.orcum eu te pup si miasi dori sa iei premiu cel mare ca chear il meriti bafta 🙂

29 03 2009
lory

ce sa zic nu imi place de alina ma inerveaza la culmea ii urata desi se crede foarte frumoasa daca cele 4 fete is urate atunci ea se crede frumoasa.mie miau placu cele 4 gazde ale baietilor .datio afara pe alina ii si proasta nu stie nici sa vb si minteste intruna nu stiu ce ii place la ionut la ea cred ca prostia da in fine.ROXANA MISE PARE CEA MAI DRAGUTA DIN CASA SI MIASI DORI SA IEIE PREMIU CEL MARE CA CHEAR IL MERITA .

29 03 2009
lory

roxana e cea mai desteapta ,frumoasa,finuta fata di casa si cred ca merita sa ea premiu :):)

29 03 2009
daciana

mie imi place roxana si imi displace foarte mult alina mise pare o fata care de fapt arata ca nu are decat 8 clase primare desi ea se crede foarte desteapta o fi desteapata da noi ne dam cu parerea doar ce vedem si asta e parerea mea ca este o fata care nu stie nici sa vorbeasca bine o mincinoasa care ma inerveaza la macxim cand o vad ce mai AFARA CU ALINA

29 03 2009
daciana

NU MA ASTEPTAM LA DOAMNA ILDIKO SA NU II ACORDE VOTU LUI ROXANA MA DEZAMAGIT FOARTE MULT SI SE PARE CA ESTE O FEMEIE REA IMI PARE RAU DE DANSA DA ASTA NEA ARATAT CEL MAI RAU IMI PARE CA ROXANA NU A PUTUT SA II INSOTEASCA PE BAIETI SAU ORCARE ALTA FATA .ERA DREPTU UNEI FETE DA MAMAELE AU STRICAT TOTUL PACAT CA VEDEM ATATA RAUTATE ACOLO IN CASA SINCER ASI VRE SA SE GATE ACEASTA COMPETITE SI ROXANA SA IEIE PREMIU SI SA INCEAPA NORA PENTRU MAMA 4 CU ALTI CONCURENTI SI MAMA MAI BUNI

31 03 2009
alexandra

ce ai cu tot circul din casa ???violeta esti preferata mea tineo tot asa te pup

1 04 2009
maryana

esti o dulce sa sti ca te sustin voi aveti cuplul care merutati sa castigati acest concurs va potriviti perfect .aveti grija de voi si nu bagati an seama toate prostiile .

29 05 2009
fane

alina este o fata rea se vede ca nu al iubeste pe ionut asi bate joc de el sa castige premiul roxana este o fata foarte desteapta stie ce vrea de la viata nu sare de gatul unui baiat pentru bani an rest toate fac asa pentru bani la ei nu este iubire

29 05 2009
fane

ami vine sa nu mai ma uit la emisiune cand vad atata prostie u cred asa ceva ca andreea este un anger si cea mai frumoasa cred ca ati uitato pe roxana uitativa mai bine la emisiune si nu mai scrieti asa prosti

13 11 2009
MADALINA

Valentina se potrivea SUPEEEEEEEEEEEER bn cu Bogdan…..

Lasă un comentariu