Nora Pentru Mama 3 (Kanal D) – Final de saptamana… 10 ianuarie 2009

10 01 2009

Ce as spune despre aceasta emisiune intr-un singur cuvant? Cearta… multa cearta! Nici nu se compara cu celelalte editii. Dupa parerea mea, prima editie a fost cea mai buna!


In aceasta seara Bogdan a revenit in casa Nora pentru mama… ca simplu invitat. Ne spune ca, evadarea lui a fost foarte simpla. Acesta se indoieste de sentimentele Valentinei, reprosandu-i diverse lucruri din momentele cand cei doi faceau un cuplu. Bogdan o acuza pe Lucica ca l-a barfit fara sa stie despre ce anume vorbeste, iar Catalin sare in ajutorul mamei sale. Acum cred ca multi s-au convins de bogdan. E un mincinos. 

 

S-au certat toti vreo 3 ore, apoi s-au facut nominalizari. Au trebuit sa plece Lucica si Ioana, impreuna cu baietii lor. Surpriza… au putut sa ramana in casa in schimbul sumei de 2.500 ron… si au ramas.


Acțiuni

Information

78 responses

10 01 2009
vasilica din ploiesti

VATI FACUT DE RAS CU ACEASTA EMISIUNE.ANDREEA ESTE O FATA PROST CRESCUTA O ANALFABETA CATALIN ARE DREPTATE ESTE UN BAITA MATUR SI CU BUN SIMT . MIHAELA ESTE O PREFACUTA SIA GASIT JUMATATEA LA FEL CA EA PREFACUT .SA IASA DOAMNE ODATA ANDREEA DIN CASA CA ESTE O PROSTA

10 01 2009
vasilica din ploiesti

NUMAI LASATI DOMNE SA SE CERTE IN HALU ASTA SUNT LA LA PIATA SAU LA O EMISIUNE CE DOAVAD DA DE PROST CRESCUTE…??

10 01 2009
doly

mihaela chiar este o paparuda!!! o urata care seamana cu o bufnita si cu nasul mare! parca mama ei spunea ca a educat.o si k nu raspunde urat la nimeni dar pe doamna Lucica a facut.o nesimtita! in fine e o PAPARUDA:))

10 01 2009
doly

si nu stiu ce as mai putea spune de Abdreea,este o taratura, o mahalagioaica, are gura cat China, e spurcata si la propriu si la figurat!!!

11 01 2009
ally

In seara asta am urmarit emisiunea si ce vreau sa va spun e ca nu urmaresc toate emisiunile dar din tot ceea ce vad am dreptul ca si orice alta persoana sa dau cu parerea.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar doamna Lucica este o prefacuta si vorbeste de rau pe toata lumea.Nimeni nu e perfect,dar dansa chiar exagereaza.Are o varsta mai inaintata si ar trebui sa le invete cate ceva pe fete.Nu sa le vorbeasca de rau.Sunt tinere si nu au o mentalitate de om matur.Dar dansa nu arata ca ar fi mult mai inaintata in varsta decat ele.Pt ca ea se comporta ca si ele si nu face altceva inafara de a pune paie pe foc.O femeie care e considera o doamna ar trebui sa fie altfel.Sa arate acest lucru,nu numai sa-l spuna.Iar ce as mai avea de spus e despre Andreea.Imi place de ea k stie sa se apere si stie sa spuna lucrurilor pe nume.Nu vreau sa spun ca are intotdeauna dreptate,greseste si ea ca si orice om.Dar stie sa spuna ce are de spus omului in fata si nu pe la spate.

11 01 2009
daniela

frumoasa emisiune,se veda ca cei de la canal d sunt dispusi sa promoveze persoanele care sunt de o moralitate indoielnica!parca voia sa plece lucica.s-a razgandit?viseaza la cascaval?afara cu naspetii astia doi(catalin si lucica).sunt niste parsivi si ma intreb cu ce drept au vorbit asa urat cu tatal andreei?el este un domn iar cei doi sunt doua haimanale.afara cu cei doi!!!!!!!!!!!!!!!

11 01 2009
elena

Ce pot sa spun in prima faza ca sunt foarte nemultumita si dezgustata de circul creat de andreea ,mihaela si doamna stela care creeaza in continuu discordie in casa .Cer stafului sa ia masuri referitor la vorbele obscene si la acele iesiri isterice nu fac decat sa denatureze si sa injoseasca cu desavarsire intreg postul canal d si implicit emisiunea nora pentru mama 3.Cer stafului ca aceste isterii sa nu fie repetabile si sa fie sanctionate,in contractul semnat de conurentii mentioneaza clar respectarea unor reguli si a bunelor maniere in acest concurs.Referitor la doamna ioana si doamna lucica tot respectul meu pentru ca spun lucrurilor pe nume spun adevarul petrecut in casa fiind deranjant pentru cele doua concurente fiind valabil si pentru stimata d-na stela.
Gabriela i-mi pare rau ca i-ti spun dar esti prima vinovata ca tolerezi asemenea comportari si iesiri din comun ale celor doua concurente.

11 01 2009
mihaela

cu parere de rau imi exprim indignarea fata de circul de sambata facut la eliminari de eceleasi fete mihaela si andreea. am crezut la inceput ca mihaela stie ce vrea. un print pe un cal alb dar pana la urma a ales un cersetor pe un magarus. intr_adevar nu scoala conteaza dar totusi pretentiile erau mai sus. catalin acea doamna este roxana se potriveste cu tine si lasa procesele si timpul le va rezolva . d_na gabriela mai puneti punct discutiilor contradictorii ca numai show matrimonial nu mai este. cu respect o fidela telespectatoare a celor trei emisiuni

12 01 2009
andreea

cel mai mult imi place de alina..este o fata frumoasa, inteligenta si cu bun simt..Violeta este o taratura…fura baietii altora k sa castige concursul..si andreea imi place chiar dak se cearta mereu..

12 01 2009
myel pop

ce concurenti aveti in casa Andreea, Mihaela, Stela vai mama lor daca se comporta asa,/ asa ceva nu am vazut pana acum /cum isi permit sa tipe in halul asta de parca toata lumea ar trebui sa fie la picioarele lor / nu stiu de ce le dati voie sa tipe si sa jigneasca in halul asta/ chiar daca d-na Lucica a gresit, chiar daca Violeta a gresit, cine sunt ele sa tipe si sa le jigneasca in felul in care au facut o? / oribil numai ele au dreptul sa vorbeasca si sa jigneasca si sa tipe/ ar fi in stare sa sara la bataie /amandoua sunteti niste mascarade….

12 01 2009
monyk.

Urît cea ce putem vedea,bogdan un mincinos (de ce nu recunoaste ca nu mai vroia o relatie cu valentina si de asta a fugit,sa suporte consecintele ),organizatori si gabriela subiectivi,(faforizeaza pe andrea,care jigneste si aduce injuri la adresa tuturor)blesteme ,minciuni,ura, vai de tara aia unde o sa ajunga cu asa oameni.puneti sa faca ceva care sa demonstreze ca sunt pentru a se casatori, nu pentru faima si mai stiu eu ce voi organizatori sunteti devina ca aduceti toti copii ,de ce e show matrimonial?va rog raspundeti?

12 01 2009
lavinia

emisiunea NPM3a ajuns circ parca am fii la OTV numai show matrimonial nu mai este.Sper sa plece odata ANDREEA si MIHAELA NU LE MAI SUPORTsunt niste tiganci de ti-e mai mare groaza sa te mai uiti cand incep ele sa vb ptr ca se cearta cu toata lumea

12 01 2009
ana

fatooo esti urata cu spume ,paparuda e putin spus…. esti o ciudatenie a naturii…valea ca ne sperii…asta e pentru mihaela

12 01 2009
ana

pentru andreia nu stiu cum organizatorii acestui concurs nu o dau afara,nu are ce cauta in acest concurs,locul ei e in piata cu acest limbaj de mahala,va rugam frumos faceti ceva in privinta asta . putin respect ptr telespectatori

12 01 2009
crisstinutza

ANDREEA ESTE SUPER FATA

13 01 2009
flori

NU AM O varsta mai mare decat fetele din casami-ar fi placut sa fiu una din concurente insa mai bn k am stat in banca mea deoarece e prea mult circ acolo iar clovni sunt chiar concurenti si am sa incep ce mamele caci ele sunt primele nascute si ar trb sa fie un exemplu ptr ceilalti insa da e un exemplu dar negativ.D-na Stela e o femeie sincera dar pe la spate nu raspunde decat in emisiune dak e intrebata de gabriela dc nu spune in fata si la momentul cand e deranjata persoanei care o deranjeaza,in fine se baga in discuti care nu o privesc si are un vocabular vulgar la fel ca si andreea:cine se aseamana se adunna””,,,,de D-na Ildico cel putin recunoaste ce vb si se da pe langa cei care vede ca are cv de castigat….imi place cand tace inteligent.D-na Ioana nu argumenteaza ceea ce spune,nu face fata unei discutii,nu are capacitate.nici nu am ce comenta,D-na Stefana o femeie la locul ei,stie sa se faca placuta,nu se baga in discutii care nu o privesc,aplaneaza conflictele,au fetele si unele mame ce invata de la dansa…respectele mele!!D-na Lucica putina lecitina si ar face fata cu brio,nu recunoaste ce vorbesteb,insa e o femeie capabila care are replica la orice….dar ar trb sa evite discutii pe tema MIHELA & CATALIN ei ca si o rel nu a existat,,asta e nu ia placut catalin,l-a ales pe alexandru nu ar trb sa mai faca atata tam-tam asa paparuda cum zice dansa k e ptr ea a venit in concurs sau rectific ptr concurs,publicitate& bani chiar fiul sau a afirmat.deci si dansa jigneste dar mai diplomat.dak fiecare din casa si-ar vedea de copii lor si nu s-ar mai uita si in ograda altora si nu si-ar mai da pareri ar fi prea roz,plictisitor….ina uneori prea exagereaza in general andreea=capul rautatilor

13 01 2009
flori

si sa continui unde am ramas la andreea o fata cu 2 facultati zice ea,poate sa aibe si 10 licente,mastere si doctorate cu acel vocabular vulgar de mahala no sa faca altceva decat raiting.intr-adevar SPUNE ADEVARUL nu am ce comenta aici dar modul ei de a spune e gresit si faptul k se baga in discutii care nu o privesc si modul in care jigneste e prea de tot….foloseste cuv care se spun la colt de strada,tarabe si gasti rau-facatoare desi ea nu e o pers rea dar vocabularul trb rectifivat,tonul vocii si volumul sambata mai avea putin si sarea la bataie oricum a fct un shoou bun mai ales tatal care asa tata,asa fica…in loc sa ii spuna unde greseste,si ce ar trb s schimbe dansul continua shooul cu argumente nefondaTE IN FINE ii fac reclama prea multa si nu se merita….Mihaela desi e calaraseanca de-a mea pot spune k vocabularu andreei se rasfrange si asupra ei k si proverbul”spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti”ar trb sa abtina de la jigniri si sa o ignore pe d-Na Lucica,si sa isi vada de cuplul ei,ALINA nu stiu ce barbat vrea ea dar IOnut E ok zic eu,oricum e o tipa f.infantila,cred k ii e frica de o relatie stabila,e abiguua,Roxana o femeie frumoasa,desteapta,cu aspiratii mari de la viata,imi place cum gandeste si cum s comportant pana acum in concurs,imi pare rau ca nu a format nici-un cuplu,,,poate or sa mai intre baieti.VIOLETA o fata care desii are 19 ani gandeste matur in cazuri extreme insa are si mici exceptii,greseala ei a fost l sa cuplat prea repede cu MARIUS si k a afisat un comportament fata de alex urat,nu merita dar asa suntem noi fetele actionam dupa cum simtimfara sa gandim prea mult.insa acum sa trezit la realitate si gandeste si cu mintea nu numai cu sufletul,GeorGiana e cea mai serioasa pers din concurs prin prezenta ei si felul cum vb,intodeauna vb doar cand e cazul si cand e intrebata ara rasp scurte si la obiect,nu o priveste discutiile care nu o implica si isi vede de relatia cu Mihai deci no comm,VALENTINA tipa cea nastrusnica,pusa mereu pe sotiii, incearca mereu sa fie de partea tuturor si a dreptati tot odata e subiectiva,,,rel ei cu bOgdan chiar dak ramaneau,mult nu o mai duceau deoarece lipsa increderiisi suspiciunile lui bogdan erau mult prea mari iar comunikrea e lucru mare dar nu sau oprit barbati l bogdan,a castigat experienta.cred k BOGDAN SIMTE CV PTR EA INSA ORGOLIUL LUI PROSTESC NU POATE TRECE PESTE DETALII MICI ABSURDE:O POZA TRM UNUIA DE PE MESS,LACRIMI NEVARSATE,,VB SPUSE LA NERVI”RAMAN MAI DEPARTE IN CONCURS FARA BOGAN”IESIREA LA O DISCO(de parca era calugarita,sa se duca la manastire)asteas prostii care toata lumea trece de ele la orice inceput de relatie insa nu si EL barbatul matur la 24 de ani care a trecut prin viata si a avut rel destule:)))))))))ORGOLIUL SI INFLUENTA PARINTILOR,PRIETENILOR A INVINS si tot shooul care la prestat sambata nu a fct decat sa se minta el insusi IUBIREA E UN CUV PREA MARE PTR A FI FOLOSIT ATAT DE DES PRECUM VREA EL, SE SPUNE AT CAND SE SIMTE!!!!!!!

13 01 2009
stefan

ANDREEA E FOARTE REA

13 01 2009
FLORICA

Nu mi-a placut emisiunea de simbata seara, a fost ceva ca la piata, Andreea si Mihaela sunt foarte obraznice, eu cred ca fetele au intrat sa arate ce stiu sa faca mamelor ,dar ele nu stiu sa faca nimic, decit sa se certe, sa-si faca unghiile, sa doarma dar nu le-am vazut sa faca o mincare o prajitura; asteapata sa faca mamele tot; cad o sa se marite asteapta sa le faca mama sau soacra treaba, ele nu stiu cum sa se dea pe linga mame; toti spun ca nu au venit pentru bani atunci pentru ce? ca baieti si fete sunt si in afara casei, trebuie sa aiba simtul raspunderii sa spuna adeveraul eu cred ca toti concuretii au venit si pentru bani.

13 01 2009
mona

bai monyk daca vezi mesajul sa sti k nu ai dreptate deloc andreea este o fire vulcanica si nu minte ca dna lucica care se vede k este o comunisata

13 01 2009
mona

mai lasat-o an pace pe andreea ca nici voi care scrieti de rau nu sunte-ti mai bune dak vb asa an halul asta sunte-ti niste ……

13 01 2009
deea

doamneeeee datio afara pe baba aia de lucica carea vanit cu maimutoiul ala care sia uitat placa dentara acasa cu mosul ala oribil ca nu mas baga cu ala in pat nici daca mi-ati da un sac cu bani pai miha e o dulce ce sa faca cu el . mihaela tinete tare si andreea la fel . apropo de baba lucica care mai si blestema pai eu o dadeam afara in suturi cadeaiar in san ca de fapt ia si cazut ca batranul gepeto orcumnu se va insura ca e urat si p….t si mai ales cat traieste masa

14 01 2009
maddy

andreea si mihaela impreuna cu doamna Stela sunt niste limbarite innascute. andreea este o fetita sooper prost crescuta, iar mihaela da dovada de o nesimtire crasa.catalin nu a procedat deloc corect cand a cerut-o in casatorie pe mihaela la prima vedere.bogdan a dat dovada de sooper multa lasitate in momentul in care a fugit lasand-o in urma pe valentina.GABI, esti superbaaaaaaaa!!!!!!!!!te ador mult iar cand voi fi mare vreau sa fiu ca tine.va pup pe toti cei din casa , iar deea si miha , pliscurile mai mici ca faceti impresie proasta…pa-pa

15 01 2009
alexandra

violeta ai vacut bine ca lai ales pe mihai

15 01 2009
alexandra

andreea tu cu mihaela sunteti proaste

15 01 2009
livia

implace foarte mult de doamna gabriela ca aspect fizic dar nu prea are autoritata .Acolo e ca la piata .Cele mai nazdravane sant andrea mihaela si stela Urmata de lucica si ildico

16 01 2009
body

!!!mama ei e mai frumaoasa me mi de ori si-a a ajuns la baiatu cel mai jocnic a lu ildico si o pune la scos de cartofi la unguri si la prasit……si este o tarfa!!
!

16 01 2009
body

alina este o moaca imputita si se rade de toti baieti,si se crede cineva, si s-ar crede ca este o proasta….:):):)

16 01 2009
body

violeta este dintr-o de mahalagioi imputiti si-a venit aicea pentru bani,si s-asi caute un proste…ca marian fara carte ma dezamageste 😦 😦 😦

16 01 2009
body

gabi le atata numai pe fete la omor si sange cu arme albe:P:P:P:P:P:P)

16 01 2009
body

doamna ildiko e o mizerabila si le scarba la fete sa manance dupa mana ei ca nu-i in stare s-i isi spele ciloti si o proasta si se potriveste cu violeta cu chiloti atarnati in copac bay bay :):):)

16 01 2009
dana

doamna gabriela ar trebui sa abordati subiecte mai profunde in discutia cu fetele:ce le lipseste cel mai mult de cand sunt in casa,de cine le e dor,ce ar face daca ar fi afara,cum vad ele pe viitor prietenia cu baietii,ce isi doresc ele de la viata.Eu cred ca ar trebui sa castige pe merit concursul cea care se va dovedi ca este cea mai buna ,,nora pentru mama”si pe viitor cea mai buna sotie(dar depinde ce isi doresc baietii?).fetele ar trebui sa fie mai bune pt ca in casa nu cred ca le doreste cineva raul.va doresc numai bine.doamne ajuta.

16 01 2009
Venera

Cum de sint uni care se considera cei mai buni si mai corecti dar lasa mult de dorit :”cum latra ala”expresie de o doamna pe nume lucica dar oare cit latra ea ?si fara rost nimeni nu se plinge de mincare dar de cind a intrat in casa numai aia o auzi dar nu am vazut sa fi slabit caci are de unde si ea si fiul ei.Toata lumea este multumita dar ei intodeauna au de comentat ,unde este o birfa prezenta d-na Lucica si d-na Ioana asistenta tace si inpunge,dar d-nei Lucica ii merge gura ca la o melita culmea nu uita nimic decit atunci cind este in emisiune in direct.Pe toti ii ponegreste de d-na ce este si inteligenta !poate ei ar trebui sa se ofere un alta casa unde sa fie singura sa nu mai judece pe toti caci nui d-zeu este o concurenta care nu incape de nimeni.La fiuso is-au urcat hormoni la cap ca la masa de altfel.Alina cred caci iti este greu de una singura prin casa dar nu te acata de ceia ce nu merita fii fetita inteligenta de care ai dat dovada si nu te lasa dus de valcaci nu merita stai in banca ta cuminte si lasal pe ionut acolo undei

16 01 2009
livia

buna emisiune

16 01 2009
livia

cei mai tari din casa este tringhiul stela,andrea,mihaela, nu stiu unde a invatat sa vorbeasca asa frumos ce scoli o fi terminat

24 01 2009
MIKIDUTZA

Sunt de acord cu toti cei care spun ca Andreea e o prost crescuta,fara scrupule,analfabeta si mereu pusa pe cearta.Ea cauta intotdeauna sa critice persoanele din casa dar poate ar trebui sa-i transmita cineva ca are nevoie sa-si arunce ochii in propria gradina.Ieri,daca nu ma insel a facut scandal ca nu a apucat sa manance inghetata….hm…………..mi se pare o aiureala,o aberatie.Mihaela strica pt ca s-a imprietenit cu ea si a inceput sa-i copieze caracterul imposibil de suportat.Iar asa zisa soacra a Andreei e cel putin jalnica.Doamne…..dar mi se pare mie sau toata lumea din casa e pusa pe scandal? Profitati de momentele pe care le aveti de petrecut pana la incheierea concursului ca o sa regretati si mai lasati mahalaua asta………….

25 01 2009
orhideea

imi place de andreea este o fata care spune lucruilor pe nume chiar daca unii se supara …..

25 01 2009
orhideea

alina este o prefacuta are dreptate Stefan numai ca ea nu vrea sa recunoasca a intrat in casa doar pentru vedetism nu va face ea cuplu cu Ionut niciodata,o sa mai auzim si dupa ce se termina NPM3 despre cuplul lor

28 01 2009
nadyne62

AM DOUA FETE,EU NU AS FII DE ACORD CU O SOACRA CA LUCICA SAU CA IOANA MI-AS TINE FETELE CAT MAI DEPARTE DE PREFACUTELE ALEA DOUA,CE CATALIN NU SI-A GASIT PERECHE3 AFARA A TREBUIT SA VINA LA NORA PENTRU MAMA?DE CAND AU INTRAT NUMAI DISCUTI SANT.GABRIELA AR TREBUI PENTRU O SAPTAMANA SA BAGATI MAMELE FETELOR IN CASA,SI SA LE DATI VACANTA CELORLALTE,SI SA VEDEM DACA BAIETII SANT OK.AICI SE VB NUMAI DESPRE FETE SI SANT JUDECATE,IA SA FIE SI INVERS,SI ATUNCI SA VEDEM CE EDUCATIE AU BAIETII CAND SANT ATACATI.CELE DOUA SANT SIGURA CA NU AU FETE CA NU AR VORBI ASA CU ELE,ELE NU AU HABAR CUM SE CRESC FETELE AI MULT MAI MULT DE LUCRU CU ELE SI DE EXPLICAT,SI UITE DRAGA VIN DOUA COTOHARLE CARE SA LE JUDECE….RUSINE,MAMELE CARE AU FETE NU LE-AU FACUT SA VA BATETI VOI JOC DE ELE NENOROCITELOR

28 01 2009
doina

doamna gabriela editia nora pt mama 3 este o editie in care participa numai fete care nu au niciun fel de respect si fata de mame si baieti.Eu nu stiu pt ce au venit ele sa gaseasca un baiat sa se casatoreasca da acel baiat sa aiba pe mama lui ca menajera la ele deoarece ele nu stiu sa gateasca cu curatenia lasa foarte multr de dorit in special andreea si mihaela care pornesc tot scandalul in casa.eu nu intelwg de ce sa suparat mihaela ca a fost eliminata de dna ioana si dna lucica pt ca ele au nominalizato de multe ori si dna nu a facut atat tamtam ca au nominalizato,nu cumvau se credea o printesa in casa care a primit un inel de 5 lei.daca sa maritat soacrasa trebuia sa se marite si ea neaparat vroiau sa mearga impreuna la paris. ii doresc lui mihaela sa se casatoreasca la calarasi langa paparuda de masa pt ca ea aste o prefacuta nu il iubeste pe alex.andreea cu stefan sunt cei mai escroci din casa .se vede ca niciunul dintre ei nu au sentimente profunde unul pt altul asa cum sustin.andreea are foarte mult mult tupeu probabil ca tatal ei o alimenteaza numai cu galeti de smantana de are atata energie.a dat dovada tatal ei de ce fel de om este si ce fata a educat.eu asi fi recomandat tatalui andreeiei sa ia de nevasta pe mama mihaelei ca se potriveau de minune si sa se fii spreiat aman doi cu tuburile de sprei pe care lea adus tata lui andreea pt catalin ca poate le venea mintea la cap la amandoi .despre fetele celalante ce pot sa spun toate par ca niste pisici carev stau la panda.

29 01 2009
irina

de cand a sosit inteligenta de lucica s-a dus totul pe apa sambetei

29 01 2009
dani

dati-l afara pe dna Lucica si pe catalin cu tot faceti canalul d de tot rasul..
sunteti de tot rasul toti oameni rad de voi chiar si cersetori de pe strada se uita pe geam la tv si va vad pe voi punindus-i mainile in cap.. fcaeti lucruri pe care nu le recunoasteti

3 02 2009
Pia

Cei mai adevarati concurenti dintre baieti :Ionut Si Catalin.
fete: Roxana
mama:Lucica
Restul de concurenti sunt persoane care nu fac cinste nimanui nici macar canalului D.
Pacat ca ni se prezinta astfel de emisiuni care din pacate cu audienta la public dar mai cu seama la tineret.
In afara de filme care sunt bunicele , nu are nimic bun canal D .,
Vacanta mare , Socrii, sau mai nou porcaria de Fata lui tata …sunt doar cateva mizerii ce arata aceasta televiziune.

3 02 2009
loredana

pt fete am o parere buna ….dar de mame putin cam rea ……pt k el nu trebue sa se cearta den cauza unor prosti……fetele sunt foarte frumoase….si destepte ….iar despre baieti sunt frumusei……

4 02 2009
adi

LUCICA DUTE CU CATALIN ACASA ESTE PREA BATRIN PT FETELE DIN CASA POATE LA EMISIUNEA FEMEI DE AUR SAU ARGINT

7 02 2009
mitidum

am urmarit emisiunea si doamna lucica joaca un rol deosebit an aceasta emisiune este cea mai populara,a-si spune punctul de vedere este directa si ancearca sa andrepte tot timpul lucrurile pe un bun fagas,ar trebui sa primeasca un rol an vreun film ca e tare

8 02 2009
ica

andrea sa fii tare si sa ai grija de stefan .imi place giorgiana cu mihai .sa va iubiti si sa ramaneti impreuna in ciuda celor care nu vor asta.ioana este mata blanda care si-a scos ghearele in momentul intrarii scorpiei de lucica in casa.i-a venit graiul dintr-o data,dar pacat ca nu prea stie ce sa spuna .lucica sufera de amnezie .uita mereu ce spune si jigneste in continuu pe cine apuca.rusine ,lucico.iarta-ma alina dar la virsta ta nu stii ce vrei .ionut e un baiat foarte bun,dar tu nu-l meriti.nu cred ca veti fi ampreuna pt ca tu habar n-ai pe ce lume traiesti.

10 02 2009
barfitoarea

andreea este o prefacuta ,la inceput nu era asa indrasneata dar cand a devenit iubita lui stefan a inceput sa se comporte ca o nesimtita.doamna stela nu poate sa doarma noaptea pentru ca se gandeste ce sa barfeask ziua. stefan se compota ca un poponar, nu mai recunoaste ce vb o barfeste pe doamna lucica este o femeie mai invarsta se vede k nu este un baiat edukt dar nu e el de vina ,maiksa care nu nimereste sa lege doua fraze.im place de roxana,alina si violeta pt k o infrunta pe nemernik de andreea pe proasta de doamna stela si pe mincinosu de stefan.

14 02 2009
MIRELUTZA

SUNTETI FOARTE BUNI.GABRIELA ESTI FOARTE FRUMOASA.CONCURENTII SA FIE TARI PANA LA SFARSIT.MIRELUTZA

16 02 2009
lenuta

Pt. Alina sa il tina pe Ionutz ca este un baiat extraordinar si sa il tina aproape

16 02 2009
ana

gabriela nu pleca de la kanal d,deoarece fara tine nu mai e frumoasa emisiunea

16 02 2009
burdujanu alexandra

sunt o fetita de opt ani urmaresc emisiunea NORA PENTRU MAMA si pot spune ca nu imi place cum se cearta ildiko si stela , andreea si va rog sa le dati afara din concurs urat din partea lor .
(barlad)

16 02 2009
burdujanu alexandra

doamna gabriela este cea mai frumoasa prezentatoare din intreaga lume d-na gabriela fiti mai aspra cu concurentii (nu cu :d-nle ioana lucica si stefana cu catalin roxana alina si ionut) andreea e o paparuda obraznica .

16 02 2009
burdujanu alexandra

sa o dati afara peildiko

16 02 2009
VALENTINA

MA UIT LA FIECARE EMISIUNE SI SINCER NU-MI PLACE CEEA CE VAD.PERSOANELE CARE TREBUIE SA PARASEASCA ACEST CONCURS SUNT ANDREEA , STEFAN, STELA, ILDIKO SI ALEXANDRU. CEILALTI CONCURENTI SUNT SUPER OK.IMI PLACE TARE MULT DE ROXANA, SI IMI PARE RAU CA E SINGURA SI NU ARE UN CUPLU.ALINA SPER SA TE INDRAGOSTESTI CU ADEVARAT DE IONUT PTR CA E UN SUPER BAIAT. VIOLETA SE VEDE CA IL IUBESTE PE MARIAN, IN SCHIMB EL NU CRED CA ARE SENTIMENTE SINCERE PTR EA.

17 02 2009
ana

gabriela din zi in zi te faci mai frumoasa,astazi mi-au placut imaginile de la munte am o virsta inaintata si nu am fost niciodata la munte sau la mare si cind vad imagini zimbesc si parca ma vad si eu acolo,dar cu lacrimi in ochi

17 02 2009
barzu

imi pace emisiunea numai ca nu imi plac uni concurenti de exemplu andrea e o mahalagioaica la fel bca si doamna stela se baga unde nui fiebe oala.stefan se baga peste tot in schimb nu cred ca o iubeste pe andrea.despre marian si violeta eu cred ca doar violeta il iubeste pe marian cred ca na uitato pe alina cand ii zice marian ca o iubeste pe violeta nu se uita in ochi ei asa se vede.de doamna ioana nu am ce zice e o femeie care sta la locul ei nu stiu ce are unele mame cu ea o vede mai timida si care nu are tupeul sa zica in fata.de domna lucica e o femeie care le spune pe fata dar uneori mai si minte fiul ei catalin e matur ar trebui sal asculte baieti din casa care nau experieta in dragoste,roxana sar potrivi cu catalin ar face un cuplu frumos.despre domna ildiko eu cred ca nu e sanatoasa la cap cum sa se casatoreasca ea e nora petru mama si fiul ei tot la fel e nici nu se potriveste cu mihaela.domna stefana imi place de dansa ca spune in fata la toti a dezamagito mihai pe dansa. va pup pe toti din casa si pe tine gabriela

17 02 2009
ana

imi place mult de GEORGIANA si de MIHAI imi pare rau ca au nominalizato sper sa mearga relatia si afara,nu imi place ce vad acolo,certuri si vorbe urite nici nu imi vine sa ma mai uit eeeeeeeeee ceva urit din partea voastra s-a aveti un pic de rusine cred ca stitii la cine ma refer ,imi place de doamna stefana ,e o femeie de nota 10.

21 02 2009
afla solo

t tot asa ANDREEA…..esti cea mai DESTEAPTA din ksa…inafara de GABI….

23 02 2009
geta

vreau sa sterge-ti site-ul !

25 02 2009
Mariana

doamna stela fiul ei si andreea sa iasa din concurs…nui suport..doamna ildiko la fel..cred ca fiul doamnei stela ar trebui sa se spele pe maini dupa ce face treaba mare e jenant..inafara de personajele de care miam exprimat parerea nu am nimik cu nimeni.Ce criza a facut doamna Ildiko afara cu ea nu avem nevoie de smecheri din ungaria

25 02 2009
Mariana

Mdam Ildiko nu mai da din barba …esty nervoasa si urata la fel si sotul tau..un betziv ordinar sai fie rusine pentru cum sa comportat cu Jean de la craiova…e un nesimtzit un atzi facut teatru si la Paris
doamna Ceauseasca suntetzi penibila prin atitudinea dumneavoastra si il influentztai pe Catalin ceea ce nu mi se pare normal pt ca are 31 ani.

25 02 2009
Mariana

ma bucur ca Ana si Mihai au plecat erau doi uratzi in opinia mea.Fataza de editiile precedente (1;2) suntetzi penibili sa va fie rusine cedatzi nervos….jos cu voi va credetzy vedete puturosilor nu facetzi nik..statzi si clocitzy canapele in timpul emisiunii ca niste closti proaste…Andreea ese tziganca balbaita

25 02 2009
Arhanghel

numi place de andreea numi place cum vb cu dioamnele

25 02 2009
Arhanghel

toti sunt nesimtziti prefacuti mai ales stela si cu stefan care nu se spala pe maini

25 02 2009
Arhanghel

doamna Stela si doamna Ildiko sunt persoanelle nongrate ale acestei emisiuni..cat si despre Andreea ….vorbeste foarte urat cu doamnele ..sai fie rusine

25 02 2009
Vlad

Urat din partea doamnei Ildiko..ma refer la felul in care a reactzionat la gluma doamnei Ioana..o gluma foarte buna si amuzanta, o gluma la care nu ma asteptam ca una din doamne sa reactioneze astfel

25 02 2009
Vlad

doamna Stela imi doresc sa plece din casa si Stefan sa se spele pe maini pentru ca a fost pus intr-o situatzie de-a dreptul jenanta mai ales ca o fata ia atras atentazia…Stefan satzi fie rusine…Andreea mai bine sar orienta catre Catalin pentru ca el are apartament si masina steafn nui ofera nik

28 03 2009
gya

imi place andreea ,ioana stiedoar sa planga iar fiul ei este un analfabet ,alina e o mincinoasa ,iar ionut e un papitoi

28 03 2009
cristi

alina mai lasa minciunile nu te uiti ce oribil arati are dreptate stela esti o mincinoasa si lasa-l pe ionut dak nu il iubesti u vrei doar banii offffffffff ce persoana perversa esti

28 03 2009
cristi

MARIAN ESTE UN ANALFABET SI MAIKSA E O PREFACUTA,ALINA E MINCINOASA ,LUCIK E CEAUSESCA FIUL EI E CAM BATRAN,ROXANA E MAI TACUTA ,VIOLETA E URATA,MIHAELA E NASOASA ,ALEXANDRU E UN BAIAT BUN MASA E CAM STRAMBACIOASA STEFAN E CAM URITEL ANDREEA CAM VORBAREATA ,STELA E CAM MINCINOSA IONUT ARATA CA O MAIMUTA IAR MASA E CAM TARANK IN FINAL DATI PE TOTI AFARA BAGATII PE ALTI……….

27 04 2009
lau

Mie imi place de ramona si roxana si alina in rest toate sunt niste scoverzi uscate si urate cu patima vreau sa iese celelalte di acest concurs si sa intre lume mai civilizata si bine educata , ii urez succes in continuare doamnei lucica si doiamnei antonete ca mai curata din analfabetele celelalte . Bafta in continuare , imi place de doamna gabriela si mai ales sani ei mari si durdulaci si frumos .

6 06 2009
Muresan Eugenia

Emisiunea „Noră pentru mama „este dezgustătoare Nu ofera decît o mostră de mahalagism!

6 06 2009
Muresan Eugenia

Emisiunea „Noră Pentru Mama” este dezgustătoae,o mostra de mahalagism de care nu este nevoie şi la t.v.!

3 07 2009
fane

Roxana este cea mai frumoasa ea ar tr sa castige dupa parerea mea nu merita alta ma bucur ca a esit Andeea nu merita sa joace pana an finala alina este o fata insuportabila si urata nu are nimic frumos an ea.Ami pare rau de emisiunea asta mai frumos a fost sezonu 1 si 2 mai frumoase fete si baieti acum au fost toate uratanile care nu se marita afara atat am avut de zis pa pa

11 03 2010
gabi

lucica ai esit din concurs stai dracului in banca ta si veziti de problemele tale nu potisa fi vedeta din nou de fapt nici nu ai fostai fost si esti o scorpie si pupi in fund pe toata lumealasa fetele in pace nu le mai pune coarne hoasca batrina

16 03 2010
stefan mihai

salutare oare de ce sta veronica in casa ca de prietn nu gaseste dar cred ca este o mafiuata si cred ca are un scop de ii place de mama lui vlad o fiiii o lizbi eu nu vad scopul lui vio in casasi nu cred ca toata lumea o voteaza pe veronica cred ca este ce va la misloc de la dum ca o tinety in casa
dar cind icepety emisunea de la 7|15 este in rezistat si nu este in direct
si revin la vlad tino tare pe veronica si tino mai departe si nu mai lasa pe liga mama ta vlad ca cu scop sta ea in casa daca vrety puteti sa ma sunati si vreau sa zica ce va lui vio0723444243

16 03 2010
stefan mihai

salutare oare de ce sta veronica in casa ca de prietn nu gaseste dar cred ca este o mafiuata si cred ca are un scop de ii place de mama lui vlad o fiiii o lizbi eu nu vad scopul lui vio in casasi nu cred ca toata lumea o voteaza pe veronica cred ca este ce va la misloc de la dum ca o tinety in casa
dar cind icepety emisunea de la 7|15 este in rezistat si nu este in direct
si revin la vlad tino tare pe veronica si tino mai departe si nu mai lasa pe liga mama ta vlad ca cu scop sta ea in casa daca vrety puteti sa ma sunati si vreau sa zica ce va lui vio0723444243
si mai punety la treaba pe toty

Lasă un comentariu