Interviu cu Hatice Tuba Buyukustun (ASI)

17 01 2009

Frumoasa protagonistă a serialului “Asi. Împotriva destinului”, Hatice Tuba Buyukustun, vorbeşte despre rolul care a propulsat-o în galeria starurilor de primă mărime din Turcia.

ASI

Reporter: Tuba ne vorbeşti un pic despre personajul pe care îl interpretezi? 
Tuba: Sunt cea de-a doua fiică a unui cuplu foarte diferit…personajul meu este o fată foarte legată de tatăl său, pe când surorile sale seamănă mai mult cu mama lor. Este un personaj care îşi ia energia de la pământul pe care îl iubeşte cu o dragoste moştenită de generaţii, este absolventă a facultăţii de medicină veterinară, adică are multe perspective, însă preferă viaţa la ţară, îi place să lucreze pământul. Mândria şi orgoliul său sunt foarte importante luând majoritatea deciziilor în funcţie de ele.

Reporter: Ce te-a atras la acest proiect? 
Tuba: Înainte de toate, povestea este mereu cea mai importantă. Dragoste şi mândrie…cu toţii trăim asta mai devreme sau mai târziu. Din cauza mândriei putem renunţa la munca noastră, putem renunţa la persoana iubită, putem renunţa la prieteni. 

Reporter: Ce ai face dacă ai trăi o dragoste imposibilă? 
Tuba: O dragoste nu poate fi imposibilă decât atunci când persoanele implicate îşi impun acest lucru. 

Reporter : Cine crezi că se va regăsi în acest serial? 
Tuba: Cred că se vor regăsi femeile care sunt prinse între dragoste şi mândrie şi care înainte de a lua o decizie ar trebui să se mai gândească o dată. Pentru că odată pierdute, mă refer la dragoste şi mândrie, sunt greu de recuperat. 

Reporter: Toate proiectele în care ai jucat până acum s-au bazat pe o poveste de dragoste. Crezi că în viitor acesta poate fi un dezavantaj pentru tine? 
Tuba: Nu cred că sunt asociată cu niciun personaj interpretat. Imediat ce se termină proiectul se termină şi personajul şi reuşesc de fiecare dată să dau naştere unui nou personaj. 

 

 

Pe Tuba Buyukustun o puteţi urmări în fiecare miercuri şi joi de la 20:15 – interpretând rolul Asi, în serialul “Asi. Împotriva destinului”. 


Acțiuni

Information

12 responses

18 01 2009
maddy

esti super faina si frumoasa …!1 tine-o tot asa..ASI

26 01 2009
Luiza

Talentata , ia in serios meseria pe care o face, charismatica si cu siguranta, nu in ultimul rand, foarte foarte frumoasa! Speram sa o mai vedem in alte roluri deosebite difuzate de catre televiziunile din Romania!

27 01 2009
norapentrumama3

😀

6 02 2009
aylin

seni oyun karakterini cok seviyorum ve cok guzelsin

6 02 2009
rashela

cea mai draguta sensibila si foarte frumoasa………….pooop dulce la tine si urmaresc asi k e cel mai tare film

20 02 2009
Marcela

Este o frumusete natura cum la putine artiste mai vezi in zilele de astazi. Se vede ca este talentata si as vrea sa fie tot atat de iiubita si in realitate ca in povestea filmului Asi. Este o dulce. As vrea sa o mai revedem si in alte filme…Succec Tuba

1 05 2009
lupu

un film superb,ne scoate din amorteala zilnica care ne cuprinde .ador personajele un film care bate viata
as vrea sa ramana impreuna asi si demir

1 05 2009
lupu

un film superb,as dori ca asi sa ramana cu demir.daca regizorul nui lasa impreuna nu o sa ma mai uit la nici un film turcesc.asa ia incurcat si pe onur cu sheherezad.din 1001 de nopti .actori frumosi care joaca foarte bine .finalul sper sa fie pe masura filmului.

8 05 2009
nuty

este o actrita talentata, frumoasa, face un rol foarte bun, dar si demir e talentat si frumos

3 07 2009
ioana

esti cea mai draguta si cea mai frumoasa fata pe care am vazut o eu vreodata imi pare extrem de rau ca sa terminat filmul si dabea astept sa vi in romania cum ai promis te poop

8 03 2010
George

Tuba esti o fata deosebita minunata te iubesc atat de mult pentru mine esti ca o sora mai mare daca il iubesti pe sami este treaba ta important este sa fi tu fericita sanatoasa iubita sa ai tot ce iti doresti…. imi doresc atat de mult sa te intalnesc inima mea actrita mea preferata te iubesc te pup si imbratisez cu drag.

8 03 2010
George

In filmul gonulcelen esti o dulce de fata iti sta foarte bine si tiganca esti deosebita minunata o frumusete de fata te iubesc ca pe o sora mai mare imi doresc foarte mult sa o intalnesc …. la multi ani de 8 MARTIE sa ai tot ce iti doresti sa fi iubita sanatoasa si fericita nu o sa te uit niciodata te iubesc multttttt si succes in continuare te pup si te imbratisez cu drag.

Lasă un comentariu