Secretul Florentinei

30 09 2008

În ediţia de luni seara, 29.09.2008, Gabriela le-a avut ca invitate pe Florentina şi Lavinia, recent eliminate din concurs. Florentina a părăsit competiţia pentru că a primit trei nominalizări din partea mamelor, iar Lavinia pentru că a avut cele mai puţine voturi din partea telespectatorilor.

Discuţii în casă după eliminare, Andreea o critică vehement pe Florentina

În puţinul timp pe care l-a petrecut în competiţie alături de celelalte concurente, Florentina a reuţit să-şi deschidă sufletul şi să-şi spună of-ul care o apasă. În urmă cu aproape un an de zile, ea şi-a pierdut iubitul şi cea mai bună prietenă într-un accident de maşină. Erau împreună de un an şi jumătate, se logidiseră şi urma să se căsătorească chiar în această toamnă. A mărturisit că a venit la NORĂ PENTRU MAMA, întocmai pentru a uita ce i s-a întâmplat, sperând în felul acesta să treacă mai uşor peste această experienţă chinuitoare.

Comentariile celorlalte candidate, în special al Andreei, nu au fost deloc îngăduitoare. Fetele nu au înţeles decizia ei de a intra într-o astfel de competiţie, a cărei miză nu presupune doar găsirea sufletului pereche, ci însăşi căsătoria. Andreea a fost foarte critică recomandându-i nu un concurs, ci un psiholog.

Sprijin moral din partea Gabrielei

Gabriela nu a întărziat să o susţină pe Florentina replicându-le fetelor că o astfel de experienţă cere timp pentru a se vindeca. Ea a mărturisit că ştia demult de acest secret, dar nu a îndrăznit să-l facă public pentru că fiecare candidată este specială pentru ea.

Pe lângă înţelegerea de care a dat dovadă, Gabriela a încurajat-o pe Florentina spunându-i că trebuie să se adune, să-şi şteargă lacrimile căci este o femeie tânără, puternică şi suficient de înţeleaptă pentru a reuşi să treacă cu bine peste această lecţie de viaţă.

Sursa: http://www.kanald.ro

Anunțuri

Acțiuni

informatie

3 responses

19 10 2008
Laura

Imi pare foarte rau ca a plecat Florentina!!!Mi se parea o sooper fata

19 10 2008
norapentrumama3

🙂 asta e…

12 03 2010
nikoleta

florentina e o prapadita .se da ce nu e .nu este din tirgoviste cum a spus ea e din ialomita.bai fata esti penibila!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: