Concursul începe cu adevărat, băieţii au intrat în competiţie

30 09 2008

În ultima seară de eliminari, porţile cetăţii dragostei s-au redeschis pentru cei 5 băieţi ambiţioşi care au intrat în competiţie.

Ştefan – primul care a intrat este fiul doamnei Stela. Grijulie, mama i-a recomandat mai multe fete, printre care şi Roxana, dar Ştefan s-a oprit şi asupra Laurei.

Cel de-al doilea băiat, Alexandru, este fiul doamnei Ildiko. El a declarat că nu s-a decis încă între Violeta sau Alina, deşi mama lui, îi recomandase pe Andreea şi Mihaela.

Gabriel, fiul doamnei Gabriela, a mărtirisit că o place şi el pe Roxana, în timp ce mama lui ar fi preferat-o de nora, pe Laura.

Cel de-al patrulea băiat, Mihai o preferă şi el pe Roxana, dar şi pe Alina, iar mama lui, doamna Maria, e de accord întru totul cu preferintele fiului.

Bogdan a venit neînsoţit de mama lui. El a spus că are o preferată, dar nu vrea să dea nume. A dezvăluit doar că este blondă cu ochi verzi sau albaştri.

Roxana este în topul preferinţelor băieţilor, Florentina şi Lavinia părăsesc competiţia

Aşadar, fetele i-au cunoscut pe cei 5 concurenţi! În acelaşi timp, au trecut şi printr-un moment dificil, mamele făcând din nou nominalizări. La finalul serii, Lavinia şi Florentina şi-au luat rămas bun de la NORĂ PENTRU MAMA.

La final, fiecare dintre cele 10 fete rămase în competiţie a primit câte 10.000 lei, devenind concurente cu drepturi depline. În momentul de faţă, în casă se află 100.000 lei, dar valoarea totala a premiilor este de 500.000 lei. Rămâne de văzut cum se vor câştiga cei 400.000 lei.

De săptămâna viitoare, doamna Maria şi doamna Gabriela nu vor mai putea face nominalizări deoarece nu sunt concurente. Numai concurenţii cu drepturi depline vor avea acest drept. Adevărata competiţie de-abia acum începe!

Sursa: http://www.kanald.ro

Anunțuri

Acțiuni

informatie

5 responses

1 10 2008
andra

Mulltumesc pt corectele informatii.
Le -am cautat si prin alte forumuri si le astept cam de mult .
Mi-ar fi parut rau sa nu le aflu , chiar daca nu sunt un fan prea inrait al acestui show. Cred ca vor fi de bun augur aceste informatii si sa avem conversatii principiale , obiective sau haiose ,sau fiecare cu.. …ce-l doare 😉

o zi buna !

5 10 2008
norapentrumama3

😀

12 10 2008
mira22

a dat d-zeu

2 11 2008
norapentrumama3

@ mira22 – cred… :))

13 02 2009
valy

e jale cu clanul „galbejitii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: