Căsătorie din dragoste sau din interes

30 09 2008

Subiectul emisiunii de vineri dinimeaţă a fost îndelung dezbătut. Gabriela s-a arătat foarte curioasă să afle ce părere au fetele despre o eventuală căsătorie din interes. Ce motive le-ar putea determina să facă o asemenea alegere? Protecţie financiară, statut social ridicat, carieră?

Iubire, bibelou de porţelan

Oana susţine că nu ar putea niciodată să se căsătorească din interes pentru că îi este imposibil să fie falsă. Florentina consideră că s-ar simţi vinovată faţă de acel bărbat de aceea nu ar putea să facă vreodată acest pas.

Jovială, Alina crede că viaţa este frumoasă şi prea scurtă pentru a accepta un astfel de compromis, iar Ioana speră să întâlnească marea dragoste cu care să se căsătorescă.

Carieră, poziţie socială şi bani

Andreea a reuşit să o surprindă pe frumoasa moderatoare cu răspunsul ei sincer şi direct. Ea a mărturisit că ar accepta un astfel de compromis chiar şi dacă soţul ei ar fi mult mai în vârstă cum a fost cazul celebrei Anne Nicole Smith. Recunoaşte că nu ar fi capabilă de iubire în astfel de situaţie şi admite că răspunsul ei vine din convingerea că nu va întâlni marea dragoste.

Laura ar accepta să fie ajutată de un bărbat să reuşească în carieră şi crede că la un moment dat atracţia şi dragostea ar putea să apară.

Lavinia recunoaşte că s-ar căsători din interes pentru că nu prea mai crede în dragoste, iar Georgiana e de părere că există mai multe feluri de interese.

Un NU hotărât bărbaţilor în vârstă

Roxana admite că s-ar căsători din interes, dar în cu totul altă variantă faţă de cea a Andreei. Nu s-ar căsători cu cineva în vârstă, ci cu un bărbat puternic, de la care ar avea foarte multe de învăţat şi care ar putea să o ajute să devină şi ea, la rândul ei, o persoană puternică.

Valentina vrea să se descurce singură şi vrea să întemeieze o familie care să aibă la bază iubirea, dar, dacă soarta i-ar fi potrivnică, s-ar căsători din interes, însă nu cu cineva în vârstă.

Sursa: http://www.kanald.ro

Reclame

Acțiuni

informatie

3 responses

18 10 2008
Stefania

Am vazut conflictul intre Valentina si Laura,si f urat din partea ta Vale se vede ca esti invidioasa pe Laura,doar din cuvintele pe care le-ai spus.Tin cu Laura,esti cea mai frumoasa fata din casa,sa nu pui la suflet tot,fii tare,eu te sustin in continuare.

18 10 2008
norapentrumama3

😐

9 02 2009
NIDIA

DINTRE TOATE FETELE CARE AU INTRAT IN CASA RAXANA E CEA CARE ISI VEDE DE TREABA EI NU SE IMPLICA IN DISCUTIILE PE CARE NU O PRIVESC,VORBESTE DOAR CIND ESTE INTREBATA .DESPRE ALINA IMI PLACE NICI EA NU SE BAGA IN DISCUTIE DECIT DACA ESTE IMPLICATA SAU INTREBATA SE POTRIVESTE CU IONUT SE VEDE CA ESTE UN BAIAT DE TREABA SI BINE EDUCAT SE VEDE CA O IUBESTE SI IL SFATUIESC SA NU RENUNTE CEL MAI MULT II SUSTIN SI LE DORESC SA CISTIGE SI CONCURSUL IN CIUDA LA TOTI DUSMANII DIN CASA NPM3ADICA STELADUSMAN NR.1,STEFAN NR.2 ,ANDREEA OSPATARITA NR3,SFINTA GEORGIANA NR4 MIHAI CARE ESTE UN PREFACUT NR.5,ALEXNR.6 ILDIKO CARE A PRIMIT SI O SA PRIMEASCA CEEA CE MERITA NR.7.PT VALENTINA IMI PARE RAU SINCER CA AIESIT PT.A DOUA OARA DIN CASA.SI PENTRU DOAMNA IOANA SA FIE MAI PUTERNICA SI SAII SUSTINA IN CONTINOARE PE VIO SI MARIAN MERITA AMINDOI SA FIE FERICITI SI CRED IN CUPLUL LOR.ILDIKO O RAZBUNATOARE SE VEDE IN CE MEDIU A TRAIT DACA VREA SO AJUTE DUMNEZEU SA FACA MAI MULT BINE SI SA LASE URA SI RAZBUNAREA SI II VA FII MAI BINE .DE ASA ZISA ‘DONIA STELA ESTE UN BAGNET DE BANI’NU STIU DACA NEVOIA O FACE ASA SAU PUR SI SIMPLU LA EA ESTE CEL MAI VIZIBIL CA A VENIT SA CISTIGE PREMIUL CEL MARE CRED CA NICI CU PREMIUL CEL MARE NU AR MULTUMIO PE DONIA STELA.A PRIMIT NORA CARE O MERITA SA II MININCE „LIMBA SA NU SE MAI BAGE UNDE NU II FIERBE OALA CARE NU O PREA PUNE PE ARAGAZ IN CASA NPM3 RUSINE.DOAMNEI LUCICA SA O TINA TOT ASA SA FIE PUTERNICA SI SA NU PLECE DIN CONCURS CA CS FACA PLACERE LUI STELUTA.CARE NU A AVUT BUNUL SIMT SA TACA ATUNCI CIND IA CERUT DOAMNA ZIVARICONCURENTILOR CARE MERG LA MUNTE LE DORESC DISTRACTIE PLACUTA DOAMNA IOANA SA VA DISTRATI SI DV.SI DOAMNA LUCICA PROFITATI DE ACEASTA MINI VACANTA SA VA DEA DOMNUL NUMAI SANATATE SI FERICIRE SI LA COPII BAFTA MULTA CA AVETI NEVOIE ACOLOIN CASA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: